Моята кошница

0 продукт(и) - 0,00 лв.
Нямате избрани продукти във Вашата кошница
Обадете се сега: +359 898 800 805

Затвори

Регистрация

Профил

Потребител

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

ОПТИМА ЕКСТЕНШЪН - удължаване на коса, екстеншъни

Кои сме ние 

Optima Extension е на пазара на удължения за коса от 2000 г. Повече от 14 години ние предлагаме най-високо гарантирано качество естествена коса за удължаване - опашки, плитки, бретони. 

Всички наши коси за удължаване са изработени от 100 % естествена коса, която позволява да се третира като собствената и да се използва поне две години при правилна употреба.

Това включва закупените удължители за коса да се мият, сушат и боядисват с качествени продукти или при професионални коафьори, да се слагат маски и кристали, т.к вашата удължена коса не се подхранва като собствената, да се разресва внимателно и с четка за екстеншън.

Оптима екстеншън предлага:

  • удължения за коса
  • естествена коса на клипс
  • изкуствена коса за плитки(канекалон)
  • смесена коса
  • опашки от естествена коса
  • опашки от изкуствена коса
  • бретони
  • мигли
  • четки за екстеншън
  • и всички консумативи към тях

Съществуват няколко различни начина за вграждане на коса за удължаване, поставяне на екстеншъни. Кой от тях ще изберете зависи от това какво е състоянието на косата ви, какво искате да постигнете и колко дълго време искате да се радвате на своята придобивка:

1. Удължаване на коса чрез зашиване

При този метод човека правещ вашата прическа прави пътища по главата и зашива вашите удължения за коса. Това е един от най-популярните пътища за удължаване на коса.


2. Удължаване на коса чрез сплитане

При този метод използваното удължение за коса е оплетено с вашата собствена коса в разнообразие от плитки като например - плитки на дърво, индивидуални плитки, царевични редове и други в зависимост от вашия фризьор. Всеки фризьор има собствена уникална плитка, която предпочита да използва - за индивидуални екстеншъни. 
 

3. Удължаване на коса с пистолет за горещо лепило

При този метод се използва пистолет със стопено лепило за залепване на удължаващата коса направо към вашата собствена.

4. Удължаване чрез залепване на косата за корените

При този метод лепилото е поставено върху удължението и то се прилага към корена на косата. Това е един от най-лесните начини да се удължава коса, както и да се махне удължението чрез разтворител за лепилото.

5. Удължаване на коса с клипси или фиби

При този метод косата за удължаване е вече готова и на нея са поставени клипси за коса. Всичко, което трябва да направите е да я закрепите към вашата естествена коса и готово.

6. Удължаване на коса чрез капсули

При този метод за удължаване се прилага специална техника за закрепване на коса към вашата собствена с капси, което позволява по-добро захващане и улеснява поддръжката. Методът чрез капсули създава чувството за сигурност и комфорт, като дава възможност за дълготрайно използване.

7. Удължаване на коса чрез вграждане на допълнителни кичури

Методът позволява трайно захващане, като кичурите се вграждат в основата на собствената коса чрез накрайник с кератин. Използва се както за удължаване, така и за сгъстяване. Свалянето и фиксирането се извършват със специален препарат, което улеснява поставянето и защитава в максимална степен  косата от увреждане.

Удължаването и сгъстяването на косата, или още поставянето на екстеншъни, са процедури, които чрез поставяне на допълнително количество коса върху главата, позволяват бързо и ефективно да придобиете по-различен и атрактивен вид.

Предимствата на тази процедура са, че косата се поставя за постоянно с капси и позволява да бъде обслужвана като живата - може да се реши, мие, боядисва, суши и фризира без проблеми.

Има разбира се възможност да се постави и на клипс, което също става за няколко минути и позволява да се поддържа много лесно, да се слага и маха само когато е необходимо, лесно да се мие и подсушава, което гарантира и по дълго използване. 

Свържете се с нас за повече информация за поставяне на екстеншъни.

КЗП

All Categories

 

Youtube   Facebook   Instagram  Visa master