Информация за полезна за всяка коса може да се открие в Интернет. Нормално е всяко младо момиче да желае да притежава онази прекрасна коса, която помни от русата Пепеляшка и чернокосата Снежанка.

Коса, коса, коса .... няколко сълзи и маме вече дава парички за Удължаване на коса за абитуриентския бал ...

Удължаване на коса е действие да се поглезите на родителите, да придадете нов стил на прическата. Различни методи се използват за удължаване на коса според това, което пожелаеле. Една консултация е достатъчна, за да вземете решение кой метод да изберете. Слабата коса трудно ще издържи удължаване.

Удължаване на коса чрез зашиване
Правят се прави пътища по главата и зашива избраните удължения коса - един от най-популярните начини за удължаване на коси.

Удължаване на коса чрез сплитане
Избраните удължения за коса се вплитат в ествествената коса по различен начин, с различни плитки според майсторството на човека, който го прави. Повечети фризьори имат предпочитана плитка, която предпочита да използва.

Удължаване на коси с пистолет за горещо лепило
удълженията за коса се залепват направо към собствена.

Удължаване на коси чрез залепване на косата за корените
В този случай лепилото се поставя върху удължение за коса и то се залепва към корена на косата. Много е лесно, както слагането, така и махането - чрез разтворител за лепилото.

Удължаване на коса с клипси
Избраната коса за удължаване е готова с поставени клипси, с които се закрепва към вашата естествена коса.