Моята кошница

0 продукт(и) - 0,00 лв.
Нямате избрани продукти във Вашата кошница
Обадете се сега: +359 898 800 805

Затвори

Регистрация

Профил

Потребител

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Полезно

Как се мие естествена коса за удължаване?

  1. Използвайте хладка вода

  2. Накиснете косата за няколко минути

  3. Използвайте само качествена козметика (шампоан, балсам, кристали, маски)

  4. Подсушете внимателно косата със суха кърпа, избягвайте сешоар

  5. Когато косата е почти суха я разрешете с едър гребен или четка за екстеншън

  6. Оставете косата да изсъхне естествено, избягвайте пряка слънчева светлина 


Колко дълго може да се използва коса за удължаване?

 

Времето, което можете да използвате удължената коса е относително понятие. Времето, което ще се ползва косата за удължаване много за виси от начина, по който се грижим за косата и колко често се обработва. Ако например вие сте модел или водеща и се налага често да сменяте прическата си, често боядисвате косата използвате различни продукти като лакове и спрейове за прическата си това неминуемо ще намали срока, който ще използвате косата. Процедури като често къдрене, начупване и изправяне също могат да увредят косата, както и влизането с нея в басейни например, където се изполават силни химикали. Обикновено една треса може се използва минимум една година, но винаги има изключение. Ако полагаме нужните грижи за екстншъните този срок може да е двойно по-голям и обратно.

 

 

Как се поддържа естествена коса за удължаване?

 

Естесвената коса за удължаване или както е модерно да се казва екстеншъна има нужда от постоянна и качествена поддръжка. За разликата от собствената коса, която се подхранва и омазнява, екстеншъните имат нужда от повече поддръжка. За целата е хубаво да се мият с качествени продукти, да се третират с маски, балсами и кристали за да се меки на допир като нашата коса. В противен случай удължената коса лесно се изсушава, трудно се разресва и къса, в следствие, на което времето за употреба намалява. Изключително важно е когато използвате естествена коса за удължаване да я разресвате внимателно, най-добре е това да става с четка за екстеншън. В противен случай след определено време косата ще загуби своята гъстота и ще се наложи да се замени с нова.

 

 

Как да разберем, че косата е 100 % естествена?

 

Има няколко различни начина за да установите, че косата, която сте си избрали е естествена. Естествена коса е мека на допир и когато прекарате пръсти през нея не се заплита и пръстите ви минават гладко през нея. Изкуствената коса или тази, която има примеси има неестесвен блясък, който също е индикатор, че не е естесвена. Един от най-ефикасните начини да разпознаете естествената коса е като откъснете няколко косъма и ги запалите със запалка. Синтетичната коса има мирис на платмаса и лесно ще я разпознаете. Изкуствените коси или тези, които са с примеси се заплитат веднага след първото измиване. Обикновено се разресват трудно и  не подлежат на термично третиране и боядисване. Ако сте си закупили естествена коса няма да имате този проблем. Естествените коси - тип REMY са много издръжливи на третиране и при правилна употреба  и поддръжка могат да се ползват около 2 години. С течение на времето, в следствие от честите разресвания, миене и третиране, косата постепенно се изтощава и е необходимо да се замени с нова. За да се използва по дълго време е препоръчително да се използват маски и кристали за да се подхранва и да запази по дълго време своята структура и мекота.

 

 

Увреждат ли екстеншъните собствената коса?

 

Поставянето на екстеншън на вашата глава малко или много може да увреди вашата собствена коса. Това разбира се зависи основно от начина, по който сте си избрали да ви се постави. Има няколко основни начина, които използват фризьорите при поставянето на косата. Методите, които ние препоръчваме за вас и които са най-щадящи са чрез клипси и чрез зашиване на главата. Метода чрез клипси е най-разпространен поради простата причина, че косата се поставя лесно и бързо на главата и също толкова лесно и бързо се сваля. В този случай не е нужно да ходите всеки път на фризьор за да ви фиксира екстеншъна и да давате допълнително пари за тази поцедура. Така можете да сваляте косата вечер и да позволите на вашата глава да се възстанови и отпочине и да не се увреди вашата собствена коса. Така лесно и без усилия за няколко минути имате дълга коса без да увреждате своята коса. Повече имформация за методите за удължаване можете да намерите по-долу.


От какво е изработена изкуствената коса за плитки - Канекалон?


Изкуствената коса за плитки или канекалон е по-лека и по-мека коса, използвана в световен мащаб за изработка на синтетични плитки или удължения за коса и се състои от синтетични влакна, известни като модакрилни влакна .На допир тази коса много наподобява естествената човешка или животинска коса. Вие спокойно можете да носите изкуствена коса от този тип без да се разбере, че това не е вашата собствена коса. Ако говорим за наговата структура, канекалонът е много лесно за обработка и трайно влакно, благодарение на което може да се използва много по-дълго и да изглежда по-естествено, отколкото изкуствени перуки или други подобни синтетични продукти.

По време на неговото производство, той е подложен на сериозна топлинна обработка, поради което кичурите коса канекалон не се накъсват при разресване и се запазват на вълни. В модерното общество, канекалонът се използва за направата на африкански (негърски) плитки. Те могат да бъдат класическите афро-плитки или кичури канекалон оплетени в къдрици.

 

 

Youtube   Facebook   Instagram  Visa master