Моята кошница

0 продукт(и) - 0,00 лв.
Нямате избрани продукти във Вашата кошница
Обадете се сега: +359 898 800 805

Затвори

Регистрация

Профил

Потребител

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Полезни съвети при поддръжка на косата за удължаване

Грижата за екстеншъните е едно от най-важните неща, които трябва да знаете преди да вземете решение да ги закупите. Може да ви звучи странно, но нали не искате да си закупите естествена коса и да я използвате само около месец? Естествено, че не!  Полагане на грижи за удължената коса е непрекъснат процес, момичета, резултатите, от който зависят от вас, вашите усилия и знания, както и от вашият стилист. Така че, преди да решите да се разделите със сериозна сума пари, мислейки, че това е достатъчно за красива коса, хвърлете едни бърз поглед на няколко съвета за поддръжката на косата за удължаване:

 

1. Разресвайте косата

Първото нещо в този списък е точно толкова важно, колкото миенето на зъбите сутрин. Разресването на екстеншъните трябва да се прави редовно и достатъчно често, както и да се използва подходящ инструмент. Четката за екстеншън трябва да е мека и да позволява внимателно разресване на косата за да предодвратява накъсване и оредяване от честата употреба. Що се отнася до техниката, която трябва да използвате, тук нещата са по-лесни, отколкото си мислите. Ключа към успеха е търпение и грижа - всичко опира до това!  Започнете от краищата на косата, както бихте направили с вашата естествена коса, разспластете първо тази зона, след което преминете към горните секции на косата. Бъдете внимателни с екстеншъните, защото прекомерното дърпане може да доведе до накъсване и да превърне вашата прекрасна и мека коса, в купчина оплетени косми с ужасен вид, които никое момиче не би доближило до главата си.

2. Измивайте внимателно

Вашата удължена коса най-вероятно няма да се замърсява токова често, както вашата собствена коса, но това не означава, че трябва да я миете веднъж на високосна година. В действителност измиването има ключово значение за правилното поддържане на косата за удължаване и има няколко правила, които трябва да следвате за да сте сигурни, че ще пръдължава да изглежда в добър вид. Първо - разсплитане преди шампоана, второ - използвайте добър шампоан и трето(и може би най- важно от всички) - правете го бавно и внимателно. Ако желете да се запознаете по-подробно с целия процес може да прочетете Как се мие естествена коса за удължаване в нашият Блог.

3. Оставете косата да изхъхне естествено

След измиването на косата поставете редовете на кърпа или на закачалка и ги оставeте да изсъхнат естествено. Имайте предвид, че директната слънчева светлина или изсушаването на косата със сешоар не е препоръчително. Ако имате време избягвайте изсушаването на косата с преса или сешоар за я съхраните максимално дълго в отличен вид за употреба.

 

 

 

Youtube   Facebook   Instagram  Visa master