Моята кошница

0 продукт(и) - 0,00 лв.
Нямате избрани продукти във Вашата кошница
Обадете се сега: +359 898 800 805

Затвори

Регистрация

Профил

Потребител

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Търговската гаранционна политика на Optima Extension е, че всеки потребител се ползва и от задължителната законова гаранция, съгласно Закона за защита на потребителите. Гаранционната политика на Optima Extension не включва заблуждаващи търговски практики и прикриване на законовите права на потребителите. Това задължение, произтича директно от закона. Всеки потребител закупил продукт от сайта може да го върне в законовия 14 дневен срок в добър търговски вид. Обратната доставка се поема от купувача.

Оптима Екстеншън ЕООД е администртор на лични данни и гарантира, че данните на клиентите няма да бъдат използвани или предоставяни на трети лица без изричното съгласие на клиента. Фирмата предлага естествени коси, опашки за коса, консумативи към тях, изкуствени коси за плитки - Канекалон, козметика за екстеншъни. Всички цени на сайта са в български лева.

Начини за плащане:

  • по Еконт с наложен платеж при доставка с включен преглед
  • Paypal - комисионна 5% от сумата на трансфера
  • Western Union - комисионна в зависимост от сумата
  • С кредитна или дебитна карта - VISA, MASTERCARD
  • по Банков път - СИБАНК  BG04BUIB98881051557200

Начин на доставка:

      За България:

  • по Еконт с наложен платеж за сметка на клиента. Цената на услугата се калкулира директно на сайта през онлайн системата на Еконт Експрес и зависи от сумата на наложния платеж и дали доставката се извършва до офис на еконт или до адрес на получателя.

     За чужбина:

  • DHL - цената се калкулира по тарифи на компанията и зависи от държавата, до която се извършва доставката. Цени и срокове може да видите тук
  • по Български пощи. Информация за цени може да видите тук

Връщане на продукти:

При доставки на територията на България и в чужбина стоките закупени от сайта се връщат в рамките нa 14 дни от закупуването им по Еконт или Български пощи с наложен платеж. Доставката се поема от купувача. При покупка на стоки платени онлайн сумата се връща по банков път до 30 дни по сметката на клиента след връщане на стоката в добър търговски вид. Под добър търговски вид трябва да се разбира естествената коса да не е подлежала на допълнителна обработка като боядисване, подкъсяване, матиране или други манипулации, които са нарушили структурата и.

Оптима Екстеншън ЕООД

Булстат: 204787900

МОЛ: Петър Тодоров

Нови хан, Сентрал парк ризорт, бл.17, ап.6